Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,968
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 13,367
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 12,975
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 12,977
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 14,543
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

TÁJÉKOZTATÓ.(stk.)
I. Működésének alapja: Az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG KORMÁNYZÓI HIVATALA létrehozta a Szent Korona Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság-ot – (Szent Korona Bank), és kibocsátotta a Szentkoronát, mint fizetőeszközt.

II. A Szentkorona (Stk) elektronikus számlapénz, váltópénze az Stk fillér

III. Az egyenleget a Szent Korona Bank tölti fel a regisztráció aktiválásakor személyenként havi 1000Stk-val 2011.11.11.-ig visszamenőleg. A Szentkorona (Stk) árfolyama kötött 1Stk = 200HUF Bevezetés lépései:

1. A Szent Korona Bank megalapításával, és feltőkésítésével létrehoztuk az alapot.

2. A bevezetését a meghívásos közbeszerzéssel a kereskedelmi forgalomban a szolgáltatók felé irányított ajánlással indítjuk.

3. A felhasználók részére a legmodernebb mobilkommunikációs eszközökre telepített biztonságos adatkezelő szoftverrel tesszük lehetővé a korlátlan használatot.

4. A háttérben működtetett adatbázis biztosítja a visszaélések azonnali kikapcsolását, valamint az adatok statisztikai feldolgozását a gazdaságirányításban történő felhasználásra.

Eszközei:

1. Mobiltelefon android operációs rendszerrel, és NFC kiegészítéssel

2. Mobilkommunikációs szoftver letöltése (a regisztráció után kapja a linket e-mailben) a pénzkezelés működtetéséhez

3. Internet szolgáltatás

4. Mobiltelefon szolgáltatás

Működésre vonatkozó szabályok:

1. A rendszerben kizárólag a Szent Korona Bank által kibocsátott Stk használható fizető eszközként, amit a központ minden esetben ellenőriz, mielőtt a bevételezést rögzíti.

2. Az ellenőrizhetetlen forrásból eredő összeg automatikusan törlődik a rendszerből.

3. Tiltott tevékenység, vagy termék cseréje esetén a kifizetés meghiúsul.

4. Valutaváltás kizárólag a Szent Korona Bank központja által lehetséges adott feltételek esetén, mely feltételeket a kérvény kitöltésével lehet egyeztetni.

5. Belépni felhasználóként az Apostoli Magyar Királyság honlapján történő regisztrációval lehetséges. (A regisztrációhoz fotómelléklet tartozik, ami fizetéskor az eladó készülékén megjelenik, így látható, hogy a partner a saját készülékét használja-e.)

6. A belépő személy a regisztráció után letöltheti telefonkészülékére a felhasználói programot.

7. Az első bejelentkezéskor kerül beállításra a pénzkezelés biztonságát szolgáló személyes PIN-kód.

8. Az első bejelentkezést követően a központ automatikusan feltölt 1000Stk-t a pénztárcába az első havi önfenntartás költségére, ami felhasználható a személyes kiadásokra. Az összeg minden hónap első napján kiegészítésre kerül 1000Stk-ra. (Mely összeg egyenlő 200.000Ft-al)

9. Vállalkozások is igényelhetik az elektronikus pénztárcát pénzforgalmuk működtetésére, illetve a Szent Korona Bank segítségét, melyet a regisztrációkor megadott adatok alapján, esetenként egyeztetett feltételekkel kapnak meg.

10. Közműszolgáltatók a regisztrációt követően kérhetik az elmúlt években felgyülemlett igazolt lakossági tartozások kiegyenlítését, melyet a Szent Korona Bank az egyeztetés napján Stk-ban kifizet.

11. Minden fennálló követelést – a követelő regisztrációját, valamint a követelés jogosságának vizsgálatát követően – a Szent Korona Bank Stk-ban haladéktalanul kifizet.

  Gyakran ismételt kérdések:

1. Mi történik, ha elveszik vagy ellopják a készüléket? v. Azonnal be kell jelenteni a központnak, és kérni a készülék pótlását.

1. Mi történik, ha valaki eladja a készüléket? v. Az eladó is, és a vevő is lebukik az első használat alkalmával, és megfosszák magukat mind a jövedelemtől, mind a jogoktól. Ezen kívül lopásnak számít, és büntetést von maga után.

1. Akkor is megkapja-e az 1000Stk-t, ha van munkajövedelme, de az kevesebb? v. Akkor kiegészítést kap.

1. Meddig kapja az 1000Stk-t ha tartósan munkanélküli? v. Amíg nem tudunk munkát biztosítani, de köteles lesz képezni magát folyamatosan, azaz iskolába járni. 1. Hogyan fizeti meg az adót az így szerzett jövedelemből? v. Az Apostoli Magyar Királyságban nincs adó, de ha a jelenlegi illegitim állam adórendszerébe kíván befizetést eszközölni, azt nem tiltjuk meg. Azonban érdemes az adóhatóság véleményét kikérni a tekintetben, hogy a jövedelem Stk-ban keletkezett, ezért ebben a pénznemben lehet csak kifizetni.

1. Az Stk használata során keletkezett plusz bevételét hol fektetheti be? v. Saját vállalkozásba, illetve családi fejlesztésekbe.

1. Adhat-e, kaphat-e kölcsönt a rendszeren belül? v. A Szent Korona Bank minden értelmes, az egyén, és a közösség számára hasznos fejlesztést megfinanszíroz, amivel köteles elszámolni.

1. A kölcsönre mennyi kamatot kell adni, illetve mennyi kamatot kaphat? v. A kamat intézményét minden viszonylatban megszüntettük.

1. Lakásvásárlásra – építésre – vállalkozásra – stb. kapott kölcsönt hogyan kell visszafizetni? v. A létrehozott vagyon értékarányos elszámolásával kiegyenlítésre kerül.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték