Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,243
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,540
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 13,964
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,129
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 15,596
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Közlemény


Tovább...
Békemenet helyett béke legyen veletek!

Orbán Viktor 2006-ban még csak megveretni akart bennünket, ma már attól sem riad vissza, hogy ölessen hatalmának megtartása érdekében. Mi más célt szolgálhatna a holnap délutánra tervezett nagygyűlés. De ez már nem segít rajta, sem kommunista rendszerén. Az Apostoli Magyar Királyság (AMK) térnyerése folyamatos és megállíthatatlan. Szerdán este nagynyilvánosság előtt is elhangzott az egyik kereskedelmi tv-ben, hogy a Szent Korona Bank megkezdte a magyar állampolgárok tartozásainak kifizetését. Attól, hogy az úgynevezett nemzeti oldal pártjai, „civil” szervezetei, szakszervezetek és más „Koppány Csoportok” nem hozzák nyilvánosságra, illetve tagságuk előtt elhallgatják, hogy az AMK-t életre hívtuk és megjelenítjük, attól még az ország lakossága tudomást szerez róla folyamatosan, hiszen futótűzként terjed a hír, hogy az általam alapított Szent Korona Banknak minden magyar a részvényese, mely személyenként 400.000.000 Ft-os vagyonrészt jelent. Ez a meglévő vagyon a fedezete a havi 1.000 Stk (200.000 Ft) a feltétel nélküli nemzeti alapjövedelem folyósításának, továbbá a korábban felhalmozódott összes tartozásunk kifizetésének.

A jelenlegi hatalmi eliten, parlamenti pártokon, illetve a kormányon már a békemenet sem segít. A holnapi naptól világos lesz mindenki számára, hogy a kommunisták ideje lejárt, az utcai provokációk nem vezetnek eredményre, de az utcai demonstrációk sem. A harc már a kezdete előtt eldőlt, még 2006 október 23. estéjén a barikádon, az Erzsébet-híd előtt. A holnapi barikád, ami megvéd bennünket, ezer évekkel ezelőtt készült, melyet a közelmúltban újra életre hívtunk, Apostoli Magyar Királyság a neve. Orbán Viktornak és bandájának (Mesterházi, Bajnai, Gyurcsány, Schiffer, Vona) már csak annyi ideje maradt, mint annak a katolikus papnak, aki pedofília gyanújába keveredett, majd amikor a bulvár lapok lehozták, hogy az ügyészség több ezer gyermekpornóképet töltött le a számítógépéről, reggelre eltűnt a faluból.

Borbély József


Tovább...
Szolgálati Közlemény


Tovább...
Megszületett a PC- s alkalmazás.
Örömmel értesítünk minden Szent Korona Bankba már regisztrált és jövőbeni regisztrálót, hogy a mai nap, 2013 09. 26.-án elindult a PC-n (számítógépen) működő "NetBankom" alkalmazás . Így mostantól az STK utalást, nem csak telefonon, de számítógépen is lehet bonyolítani.Belépéshez kattints a képre.


Tovább...
Nyergelj fordulj. Apostoli Magyar Királyság


Tovább...