Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,724
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,989
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,381
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,562
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 16,055
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Településenkénti Kormányzói Hivatalok felállítása


Tovább...
TEMPO az Állam szerepében
Fellebbezésnek helye nincs, mert a TEMPO beavatkozása az adósok perében közérdekű keresetként értelmezhető, állapította meg az eljáró bíró. Íly módon a TEMPO az állam szerepét tölti be az állampolgárok védelmében, melyet a köztársaság elmulasztott gyakorolni.
Tovább...
Meghívó


Tovább...
Magyar Honfitársaink!
Felkéréssel fordulunk a hazánkban és a külhonban élő honfitársainkhoz, hogy lehetőségeitekhez mérten anyagiakkal támogassátok a munkánkat, hogy sikerre tudjuk vinni az Apostoli Magyar Királyság és az Apostoli Világ Királyság ügyét, hogy be tudjuk vezetni a Szentkoronát, mint az új elektronikus hazai és nemzetközi fizetőeszközt, melyet már most is igényelhettek.

Ötödik éve jelenítem meg kormányzóként a valódi magyar államot, az Apostoli Magyar Királyságot. Csak Magyarországon nem lehetne bevezetni az új fizetőeszközt, ezért megalapítottam az Apostoli Világ Királyságot, Vezérlő Főfejedelemként csatlakozási szerződéseket készítettem elő a világ országaival, megkezdve a tárgyalásokat a világ államaival, biztosítva részükre a régi új állammodellt, mintegy franchise-ként.

Az Apostoli Magyar Királyság újbóli életre hívása és a magyar emberek sorsának jobbrafordítása érdekében végzett munkánkról tájékozódhattok hivatalos honlapjainkon (www.tempopart.hu, www.tempohirek.com, www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.issuu.com/tempohirek).

Amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal, és a részletes tájékozódás után meggyőzőnek találjátok az általunk végzett munkát, és lehetőségetek van rá, anyagi hozzájárulásotokkal segítsétek a munkánkat, hogy közös ügyünket minél előbb sikerre vihessük. A hazánkban élő honfitársaink az elmúlt 24 év kormányai által kifosztva tengetik életüket, sokan az öngyilkosságba menekülve. Érdemi segítséget csak mi nyújtunk a számukra, többek között a bíróságok előtti jogérvényesítéssel. Tovább nem taglalva, hiszen az interneten akár a nevemre, akár a TEMPO Pártra keresve több mint egymillió bejegyzést találhattok. Kérjük, hogy a támogatásunkra szánt összeget utaljátok Ladányi Kálmánnak a Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 53900076-11002635-00000000 számú számlájára. Nagyobb összegű támogatás esetén kérem, hogy telefonon vagy e-mailben vegyétek fel velem a kapcsolatot (kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu mobil: 70/6000-134). A támogatásra azért van szükségünk, mivel hosszú évek óta mi már csak a nincstelenek jogérvényesítésével, valamint a valódi állam megjelenítésével foglalkozunk, és természetesen a regnáló hatalom mindent megtesz az anyagi és erkölcsi ellehetetlenülésünk érdekében.Köszönettel:


Borbély József
kormányzó

Tovább...
A Szent Korona Bank alapításának 3 éves évfordulójára
A köztársaság joghatás kiváltására alkalmas módon soha nem jött létre.

Tovább...