Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,724
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,989
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,380
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,562
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 16,054
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

A lényeg, hogy ragadjon a bélyeg!


Tovább...
Győzött a Fotelforradalom formálisan is!
Hogy mikor? 2016. február 29-én.

Folytatódig a tényleges hatalomátvétel, ami már nem most kezdődött el.

A békés hatalom átadás és átvétel folyamata leginkább egy skandináv állam országgyűlési választás utáni hatalom átadás átvételéhez hasonlít esetünkben az alábbiak szerint: A voksolások összesítése után, ha valamelyik politikai erő meggyőző többséggel megnyerte a választásokat, és nem indul választási csalás miatt eljárás, úgy a vesztes párt vezetője elismeri a választási vereséget, és rögvest gratulál a győzteseknek, majd együtt elmennek ünnepelni.

Az eseményekről a TEMPO Rádióval (gépjárművekre szerelt hangágyúkkal) tájékoztatjuk a lakosságot.

Várhatóan Húsvét és Pünkösd között megtörténik az összes hazai és nemzetközi média bekapcsolódásával az ország teljes lakosságának a teljes körű tájékoztatása az Apostoli Magyar királyság teljes térnyeréséről.

Ebben csak a Teremtő akadályozhat meg bennünket, de teljes joggal feltételezheti mindenki, hogy Neki nem ez a szándéka.

Amennyiben ezen időszak alatt mégsem omlana le a "sajtófal" úgy megvannak az eszközeink arra, hogy kormányzásom 7 éves évfordulójára 2016. június 13. - ig kikényszerítsük a totális hatalom átvételt, többek között a 2016. május 2.-ra tervezett általános sztrájkkal, illetve teljes polgári engedetlenséggel.

Sok jeles esemény mellett a történelem során ezen a június 13.-i napon kezdődtek 1989. - ben a háromoldalú egyeztető tárgyalások (Nemzeti Kerekasztal) a békés politikai átmenetről. Akkor nem sikerülhetett, most igen, a rendvédelmi és a Nemzetbiztonsági szakszolgálatok már megkezdték az ezzel kapcsolatos operatív feladatok végrehajtását.

Ezek az Isten igéi, Istennek legyen hála.

Kelt: Kecskemét, 2016. március 18.

I. József Nimród Bátor Atilla
Apostoli Világ és Magyar Király

Tovább...
Felhívás
Tisztelt Honfitársaink itthon és a nagyvilágban!

Ahogy arról már néhány nagyobb internetes újságból és a honlapjainkról is értesülhettetek, a regnáló hatalommal szemben a hangágyúnk segítségével nagy nyilvánosságra tudtuk hozni a regnáló hatalmi elit által a nemzeti vagyon és a magyar emberek sérelmére elkövetett nagysúlyú bűncselekmények bizonyítékait, mellyel elhárítottuk a törvénytisztelő hatósági személyek elől az akadályt, hogy meg tudják tenni a szükséges kényszerítő intézkedéseket a parlamenti képviselőkkel és az érintett más hivatalos személyekkel szemben, akiket mind tetten értünk. Tudni való, hogy tettenérés esetén a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható, így helye van az azonnali legsúlyosabb kényszerítő intézkedésnek is.

Az ellenséget leghatékonyabban a saját fegyverével lehet legyőzni. A Magyar emberek első számú ellenségei hazánk korrupt politikusai és hivatalnokai. Fegyverük a jog és a pénz. A jogot már az elmúlt több mint két évtized alatt elvettük tőlük, a pénzre jobban vigyáztak, abból csak nagyon keveset sikerült, emiatt nagyon rögös úton, lassan haladtunk el idáig. A pénzük helyett, mivel azt nem tudtuk tőlük elvenni, új pénzügyi rendszert hoztunk létre, a Szentkoronát, mellyel le tudjuk cserélni a teljes pénzügyi rendszert nem csak Magyarországon, hanem az egész világon is. Sajnos az odáig vezető utat csak a hagyományos pénznemekben tudjuk csak lefinanszírozni, ezúton is megköszönve mindenkinek, aki anyagilag vagy társadalmi munkával hozzájárult bármennyivel is az elmúlt néhány évben, hogy az eddig elérteket meg tudtuk valósítani (mely eredményeket, terjedelmükre tekintettel nem kívánunk most itt felsorolni, kérünk mindenkit, hogy tájékozódjatok honlapjainkon az elvégzett munkáról, egyet amire a legbüszkébbek vagyunk mégis megemlítve:, több mint ezer családot tudtunk megmenteni az elmúlt öt évben a végrehajtók karmaiból, illetve, hogy képessé váltunk a köztársaság törvénye szerint is bárkivel szemben felfüggesztetni a végrehajtási eljárásokat,a köztársaság istenének idejéig).
A titkosszolgálati és rendvédelmi szervek törvénytisztelő munkatársai megkezdték az átadás átvétel előkészítését a hivatalokban, elősegítve az Apostoli Magyar Királyság teljes térnyerését a köztársasági hordával szemben, miközben fokoznunk kellene a saját aktivitásunkat, hogy minél hamarább elérjük kitűzött céljainkat, melyhez további támogatókra van szükségünk, mivel ehhez már nem elegendő az a kis csoport, aki idáig anyagi segítséget nyújtott, mivel ezek a nagyszerű emberek tartalékai már kimerülőben vannak.
A fentiek alapján felkérünk hát mindenkit, aki szívén viseli hazánk sorsát, és meg van elégedve az általunk nyújtottakkal, illetve támogathatónak tartja törekvéseinket, hogy közös céljaink eléréséhez a lehetőségeitek mértékéig járuljatok hozzá, küldjetek anyagi segítséget.

Az adományokat Törökné Juhász Ilona Sberbank-nál vezetett 14100141-12123349-01000006 számú számlára tudjátok utalni (külföldről: Hu 44, SWIFT kód : MAVOHUHB), vagy a lakcímemre postai csekken, illetve levélben (borítékban papírlap közé téve elsőbbségivel) tudjátok elküldeni: Borbély József 6000 Kecskemét, Tavaszmező utca 18. Továbbá megbeszélt helyen és időben személyesen nekem vagy közvetlen munkatársaimon keresztül tudjátok eljuttatni.

Mindenki Egyért, Egy Mindenkiért!

A Haza, mindenekelőtt!

Köszönettel az Apostoli Magyar Királyság kormányzója
Borbély József


Tovább...
Szolgálati közlemény
Apostoli Magyar Királyság
Kormányzói Hivatala

Felhívás általános sztrájkra, illetve polgári engedetlenségre történő felkészülésre az Alaptörvény C) cikk ((2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.) és az Aranybulla ellenállási záradékában foglalt kötelesség alapján.
Felszólítom a hazai érdekképviseletek vezetőit, hogy a kezdő időpont egyeztetése céljából vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben, a kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu címen, vagy személyesen velem, a 70/6000134 számon.
Cél a teljes és valódi rendszerváltás, ami ’89 – ben sem sikerült!
A fenti összehangolt akció gyakorlati végrehajtására nagy valószínűség szerint már nem lesz szükség, - de látniuk kell a regnálóknak, hogy fel vagyunk rá készülve, - mivel a világ legnagyobb taktikai fegyvere, a Hangágyú birtokában az elmúlt néhány napban megszereztük a nyilvánosságot, a rezsimet védő sajtófal leomlott. Így nagy nyilvánosságra tudott kerülni, hogy az összes köztársaságot megjelenítő hivatalos személyt, valamint az összes Parlamenti képviselőt tetten értük rendkívül nagy súlyú bűncselekmények elkövetése közben. A tetten érés miatt a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható, és mid ezek nyilvánosságra kerülése okán a rendvédelmi szervek munkatársai a haladéktalanság elvére figyelemmel rögtön megkezdik az elkövetőkkel szembeni kényszerítő eszközök alkalmazását.
Viszont a rezsim hatalomból történő távozásának jogszerű és békés kikényszerítéséhez szükségem van a támogatásotokra, mert így tudják, ha nem mennek el „szép” szóra, úgy azzal kell szembenézniük, hogy ellehetetlenültek, mivel a rendvédelmi szervek ilyenkor minden esetben a nép oldalára állnak, ami már meg is történt. A BRFK-sok örömmel vették tudomásul a demonstráció megtartásáról szóló bejelentésemet és annak meghosszabbítását is, ezért hallhatjátok a Hangágyúból folyamatosan, hogy: „Ez egy összehangolt Nemzetbiztonsági akció”.
A fentiek megvalósulásával az általam alapított Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság már készen áll az egységes összehangolt világgazdaság finanszírozására és működtetésére, mellyel az áhított világbéke hamar megteremtődik.

Tisztelt szakszervezeti- és más érdekképviseleti tagok, és összes munkavállaló!
Amennyiben jelenlegi vezetőitek a fentiekben foglaltak végrehajtásában nem mutatnak azonnali együttműködési hajlandóságot, úgy időkésedelem nélkül hívjatok össze rendkívüli taggyűlést. Haladéktalanul váltsátok le őket, illetve ha ez a rendelkezésünkre álló igen rövid idő alatt nem kivitelezhető, úgy lehetőleg mindenki lépjen ki a szervezetből, és alakítsatok újat, meglátjátok, hogy az új szervezetbe sokkal többen be fognak lépni, ha látják, hogy már nem a Gaskó és a Cser Ágnes félék irányítanak.
Ne hagyjuk, hogy a pártok és az általuk működtetett „civil” szervezetek, érdekképviseletek lezsírozott, vagy megvett vezetői, valamint az egyházak megosztanak - mert ha egy ház, akkor miért van belőlük több is - bennünket, mert idáig csak ezt tették velünk, jobb és baloldalra állítva bennünket, közben ők pedig együtt és egyformán lopnak, csalnak és hazudnak éjjel és nappal. Nem csak az Orbán kormánytól kell azonnal megválnunk, hanem az elmúlt, 25 és 70 valamint a több mint 1000 évtől is, mert mindvégig csak rabszolgák, vagy jobb esetben jobbágyok voltunk. I. István is hazaáruló volt, mert lefeküdt a Vatikánnak, az „igazságos” Mátyás pedig több féle adót szedett, mint Orbán Viktor, és ha nem tudtak fizetni, akkor idegen zsoldosokkal verette meg őket, csak sajnos nekünk nem a valós dolgokat tanították, mivel a történelemkönyveket a győztesek írják.
Teljes körű adós mentés!
A köztársaság törvényei szerint is fel tudjuk függeszteni a végrehajtási eljárásokat, megakadályozva ezzel kilakoltatásokat, ingó és ingatlanárverezéseket, valamint vissza tudjuk vonatni a letiltásokat, a Vht. 49§ és a Pp. 152§ - okra történő hivatkozással.
Az elmúlt öt év során több mint ezer család kilakoltatását tudtuk megakadályozni, de sajnos a Fidesz kormány sikeresebb volt, mivel ők ezen idő alatt 130.000 embert rakattak ki az utcára.
Forduljatok hozzánk bizalommal, a horda regnálása alatt is tudunk és fogunk segíteni minden bajba jutott honfitársunknak, remélve, hogy a regnálásuk már csak néhány napig tart. Aminek eljött az ideje azt semmi nem állíthatja meg.
Magyarország összefog! Egy mindenkiért!
A Kossuth térre 2016. március 7 – én újra kiállítjuk a minden Magyar embert képviselő fotelt elhelyezve benne az agyagból készült Szent Korona Őfelségét, melyet egy tapolcai honfitársunk adományozott az Apostoli Magyar Királyságnak, mikor 2015. április 12 - én Tapolcán kihirdettük, hogy a királyság már a jogaiban van.
A fotel valamint Őfelsége mind addig ott marad a téren éjjel és nappal, amíg a fotel támlájára hajtott, a Budapest Hajón 2011.11.11 - én beavatott Árpád-sávos zászlónk felkerül a Parlament épületére.

A kormányzói feladatkör nagyban hasonlít a köztársasági elnök státuszához, azzal a lényeges különbséggel, hogy a kormányzó teljhatalommal rendelkezik. A szervezeti felépítés a legfőbb államirányítási szerveket illetően az alábbi: a régiókat irányító főispánok – dunántúli, Duna-Tisza közi, tiszántúli – egyben a kormányzó helyettesei is, korlátozott jogkörrel. Az állam irányítás legfőbb feladatait a szakértői kormány miniszterelnöke és miniszterei látják el. Mindezek felügyeletét a Kormányzói Ellenőrzési Hivatal végzi. A bíróságok feladatát az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás veszi át. A településeket a jövőben ispánok irányítják, a jegyzők funkcióját kisbírók töltik be. A piacgazdaságról haladéktalanul állunk át a tervgazdálkodásra, mely munkát a Tervhivatal végzi. Az adók eltörlésével és a nyomon követhető elektronikus fizetőeszköz kibocsátásával a korrupció és a bürokrácia megszűnik.
A fentekről a honlapjaikon részletesen tudtok tájékozódni.
Minden posztra megtörtént már a szakértő személyek kiválasztása, akik közül többen is a háttérből már ellátják a feladataikat.
A Nemzeti Megbékélés érdekében, hogy a Kiegyezés folytán megteremthessük hazánk és a világ békéjét, az amnesztia rendeletben foglalt ultimátum lejárati időpontját meghosszabbítjuk 2016. március 9. déli 12 óráig.

Egy mindenkiért, Mindenki egyért!

A Népemet Isten segítségével vezetem győzelemre, megállíthatatlanul.

Kelt: Kecskeméten, 2016. március 5.

Szeretettel:

Borbély József
kormányzóTovább...
Tisztelt Honfitársaim!

A Szent Korona visszaveszi, ami az övé, és ezzel visszaadja nekünk, ami a miénk, a hazánkat mindörökre.
A Fotelforradalmárok jelképes helyét az előttünk lévő téren már Őfelsége a Szent Korona foglalja el, mely a nép koronája, ami Horvát Róbert tapolcai keramikus szobrász nemes felajánlásából lett az Apostoli Magyar Királyság legfőbb személyes megjelenítője.
Isten kegyelméből Magyarország kormányzójaként jelenthetem be nagy nyilvánosság előtt, hogy Magyarország királyság, melyet az Aranykor kezdetén 2011.11.11.-én helyeztem vissza a jogaiba a Dunán a Budapest Hajón.
Köszönettel tartozunk a hazai és nemzetközi titkosszolgálati szervek együttműködő munka társainak, hogy a hathatós közreműködésükkel a mai csodálatos eseményre sor kerülhet.
2009 Június 13 –óta hivatalosan is, de ugyan indirekt módon már én irányítom az országot, azóta látom el önként vállalva a kormányzói teendőket.
A formális hatalom átvétele azért vált feltétlen szükségessé, mivel az illegitim köztársasági államapparátusa által az elmúlt 70 évben kifosztott magyar emberek millióira szabadították rá március 1-től az önálló bírósági végrehajtókat, hogy a maffia bankjai javára korlátozás nélkül elárverezhessék az otthonainkat. Ezzel továbbfokozzák az elégedetlenséget, hogy minél több embert tudjanak az ellenzéki pártok utcára vinni március 15 – én, hogy a hatalmi elit által várva várt éhség lázadás anarchiában tudjon torkollani a rendkívüli állapot bevezethetősége érdekében, hogy a lopott vagyont megtarthassák.
Az általam irányított Tiszta Energiával Magyarországért Párt égisze alatt folytatott jogérvényesítésünk során feltártuk közel a teljesség igényével a hatalmi elit által a Nemzeti Vagyon és a Magyar Állampolgárok sérelmére elkövetett bűncselekményeket, és folyamatában megtettük a szükséges közérdekű bejelentéseket, feljelentéseket és megindítottuk a kapcsolódó polgári peres eljárásokat, állam elleni pereket.
Ezen eljárások során megteremtődtek a feltételei a köztársaságot képviselő személyek hatalomból történő eltávolítására, de mivel a nyomozó szervek vezetői is túlnyomórészt érintettek a korrupcióban, illetve politikai nyomás alá kerültek, így megakadályozták, hogy az eljárások érdemben elinduljanak, illetve a szükséges kényszerítőintézkedések alkalmazására sor kerülhessen.

Mától Kovács Ádámnak a rák elleni szer és más nagyszerű világszabadalmak feltalálójának, nemes és önzetlen felajánlásának köszönhetően innentől kezdve eltudnak járni a rendvédelmi szervek, mivel az általa megalkotott hangágyú lebontja az elénk állított ez idáig áthatolhatatlan sajtó falakat, így nem lehet a szőnyeg alá söpörni többé semmit. Ezáltal nyilvánosságra tudnak kerülni hazánk kimeríthetetlen erőforrásai, melyre csak hivatkoznunk is elég, hogy a világ leggazdagabb országai közt tartsanak számon bennünket.
Örömmel jelenthetem be, hogy az általam 2011. április 16-án alapított Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság melynek minden Magyar Állampolgár részvénybirtokosa, ezáltal havi 400.000 forint feltételnélküli alapjövedelem várományosa, az új pénzügyi világrendet felállítva készen áll a hazai és a nemzetközi viszonylatban a pénz, mint energia szabad áramoltatására. A Szentkoronával az új elektronikus fizető eszköz kibocsátásával a pénzel elkövethető visszaélések szinte teljes egészében megszüntethetőek, mivel az elektronikus fizetőeszköz útja nyomon követhető. A világ, felelős döntéshozóival egyeztetve vezettük be az új pénzügyi rendszert, a világbéke mielőbbi megteremtése érdekében.
Mától nincs titok többé, senki nem bújhat el a Parlament falai közé, mentelmi jogára történő hivatkozással, mivel minden képviselőt tetten értünk, és tettenérés esetén a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható.
Innentől már nem számít, hogy az illegitim hatalmi gépezet még meddig regnál, mivel a mai naptól felvállalhatatlanná váltak itthon és a nagyvilágban egyaránt.
Mától 30 napos Nemzeti Ünnepet rendelünk el, melyre szeretettel hívunk és várunk haza minden kivándorlásra kényszerült honfitársunkat, határon túli magyarokat és bárkit a nagyvilágból, aki osztozni szeretne velünk a legnagyobb örömünkben.

Éljen az Apostoli Magyar Királyság!!! Éljen a haza és éljen a földön mindenki nélkülözés mentes, boldog életet testi és lelki egészségben és minden más örömökben, mert a Szent Korona nem csak a miénk, mi csak az őrzői vagyunk. Magyarország Tündérország, az országháza a jövőben, a kecskeméti Tündérpalotában vagyon, a Parlament épülete a Világháza ként működik tovább.
Ezek az Isten igéi. Istennek legyen hála ….Tovább...