Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,285
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,578
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 13,999
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,171
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 15,644
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Felhívás
Tisztelt Honfitársaink itthon és a nagyvilágban!

Ahogy arról már néhány nagyobb internetes újságból és a honlapjainkról is értesülhettetek, a regnáló hatalommal szemben a hangágyúnk segítségével nagy nyilvánosságra tudtuk hozni a regnáló hatalmi elit által a nemzeti vagyon és a magyar emberek sérelmére elkövetett nagysúlyú bűncselekmények bizonyítékait, mellyel elhárítottuk a törvénytisztelő hatósági személyek elől az akadályt, hogy meg tudják tenni a szükséges kényszerítő intézkedéseket a parlamenti képviselőkkel és az érintett más hivatalos személyekkel szemben, akiket mind tetten értünk. Tudni való, hogy tettenérés esetén a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható, így helye van az azonnali legsúlyosabb kényszerítő intézkedésnek is.

Az ellenséget leghatékonyabban a saját fegyverével lehet legyőzni. A Magyar emberek első számú ellenségei hazánk korrupt politikusai és hivatalnokai. Fegyverük a jog és a pénz. A jogot már az elmúlt több mint két évtized alatt elvettük tőlük, a pénzre jobban vigyáztak, abból csak nagyon keveset sikerült, emiatt nagyon rögös úton, lassan haladtunk el idáig. A pénzük helyett, mivel azt nem tudtuk tőlük elvenni, új pénzügyi rendszert hoztunk létre, a Szentkoronát, mellyel le tudjuk cserélni a teljes pénzügyi rendszert nem csak Magyarországon, hanem az egész világon is. Sajnos az odáig vezető utat csak a hagyományos pénznemekben tudjuk csak lefinanszírozni, ezúton is megköszönve mindenkinek, aki anyagilag vagy társadalmi munkával hozzájárult bármennyivel is az elmúlt néhány évben, hogy az eddig elérteket meg tudtuk valósítani (mely eredményeket, terjedelmükre tekintettel nem kívánunk most itt felsorolni, kérünk mindenkit, hogy tájékozódjatok honlapjainkon az elvégzett munkáról, egyet amire a legbüszkébbek vagyunk mégis megemlítve:, több mint ezer családot tudtunk megmenteni az elmúlt öt évben a végrehajtók karmaiból, illetve, hogy képessé váltunk a köztársaság törvénye szerint is bárkivel szemben felfüggesztetni a végrehajtási eljárásokat,a köztársaság istenének idejéig).
A titkosszolgálati és rendvédelmi szervek törvénytisztelő munkatársai megkezdték az átadás átvétel előkészítését a hivatalokban, elősegítve az Apostoli Magyar Királyság teljes térnyerését a köztársasági hordával szemben, miközben fokoznunk kellene a saját aktivitásunkat, hogy minél hamarább elérjük kitűzött céljainkat, melyhez további támogatókra van szükségünk, mivel ehhez már nem elegendő az a kis csoport, aki idáig anyagi segítséget nyújtott, mivel ezek a nagyszerű emberek tartalékai már kimerülőben vannak.
A fentiek alapján felkérünk hát mindenkit, aki szívén viseli hazánk sorsát, és meg van elégedve az általunk nyújtottakkal, illetve támogathatónak tartja törekvéseinket, hogy közös céljaink eléréséhez a lehetőségeitek mértékéig járuljatok hozzá, küldjetek anyagi segítséget.

Az adományokat Törökné Juhász Ilona Sberbank-nál vezetett 14100141-12123349-01000006 számú számlára tudjátok utalni (külföldről: Hu 44, SWIFT kód : MAVOHUHB), vagy a lakcímemre postai csekken, illetve levélben (borítékban papírlap közé téve elsőbbségivel) tudjátok elküldeni: Borbély József 6000 Kecskemét, Tavaszmező utca 18. Továbbá megbeszélt helyen és időben személyesen nekem vagy közvetlen munkatársaimon keresztül tudjátok eljuttatni.

Mindenki Egyért, Egy Mindenkiért!

A Haza, mindenekelőtt!

Köszönettel az Apostoli Magyar Királyság kormányzója
Borbély József


Tovább...