Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,285
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,578
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 13,999
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,171
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 15,644
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Szolgálati közlemény
Apostoli Magyar Királyság
Kormányzói Hivatala

Felhívás általános sztrájkra, illetve polgári engedetlenségre történő felkészülésre az Alaptörvény C) cikk ((2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.) és az Aranybulla ellenállási záradékában foglalt kötelesség alapján.
Felszólítom a hazai érdekképviseletek vezetőit, hogy a kezdő időpont egyeztetése céljából vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben, a kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu címen, vagy személyesen velem, a 70/6000134 számon.
Cél a teljes és valódi rendszerváltás, ami ’89 – ben sem sikerült!
A fenti összehangolt akció gyakorlati végrehajtására nagy valószínűség szerint már nem lesz szükség, - de látniuk kell a regnálóknak, hogy fel vagyunk rá készülve, - mivel a világ legnagyobb taktikai fegyvere, a Hangágyú birtokában az elmúlt néhány napban megszereztük a nyilvánosságot, a rezsimet védő sajtófal leomlott. Így nagy nyilvánosságra tudott kerülni, hogy az összes köztársaságot megjelenítő hivatalos személyt, valamint az összes Parlamenti képviselőt tetten értük rendkívül nagy súlyú bűncselekmények elkövetése közben. A tetten érés miatt a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható, és mid ezek nyilvánosságra kerülése okán a rendvédelmi szervek munkatársai a haladéktalanság elvére figyelemmel rögtön megkezdik az elkövetőkkel szembeni kényszerítő eszközök alkalmazását.
Viszont a rezsim hatalomból történő távozásának jogszerű és békés kikényszerítéséhez szükségem van a támogatásotokra, mert így tudják, ha nem mennek el „szép” szóra, úgy azzal kell szembenézniük, hogy ellehetetlenültek, mivel a rendvédelmi szervek ilyenkor minden esetben a nép oldalára állnak, ami már meg is történt. A BRFK-sok örömmel vették tudomásul a demonstráció megtartásáról szóló bejelentésemet és annak meghosszabbítását is, ezért hallhatjátok a Hangágyúból folyamatosan, hogy: „Ez egy összehangolt Nemzetbiztonsági akció”.
A fentiek megvalósulásával az általam alapított Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság már készen áll az egységes összehangolt világgazdaság finanszírozására és működtetésére, mellyel az áhított világbéke hamar megteremtődik.

Tisztelt szakszervezeti- és más érdekképviseleti tagok, és összes munkavállaló!
Amennyiben jelenlegi vezetőitek a fentiekben foglaltak végrehajtásában nem mutatnak azonnali együttműködési hajlandóságot, úgy időkésedelem nélkül hívjatok össze rendkívüli taggyűlést. Haladéktalanul váltsátok le őket, illetve ha ez a rendelkezésünkre álló igen rövid idő alatt nem kivitelezhető, úgy lehetőleg mindenki lépjen ki a szervezetből, és alakítsatok újat, meglátjátok, hogy az új szervezetbe sokkal többen be fognak lépni, ha látják, hogy már nem a Gaskó és a Cser Ágnes félék irányítanak.
Ne hagyjuk, hogy a pártok és az általuk működtetett „civil” szervezetek, érdekképviseletek lezsírozott, vagy megvett vezetői, valamint az egyházak megosztanak - mert ha egy ház, akkor miért van belőlük több is - bennünket, mert idáig csak ezt tették velünk, jobb és baloldalra állítva bennünket, közben ők pedig együtt és egyformán lopnak, csalnak és hazudnak éjjel és nappal. Nem csak az Orbán kormánytól kell azonnal megválnunk, hanem az elmúlt, 25 és 70 valamint a több mint 1000 évtől is, mert mindvégig csak rabszolgák, vagy jobb esetben jobbágyok voltunk. I. István is hazaáruló volt, mert lefeküdt a Vatikánnak, az „igazságos” Mátyás pedig több féle adót szedett, mint Orbán Viktor, és ha nem tudtak fizetni, akkor idegen zsoldosokkal verette meg őket, csak sajnos nekünk nem a valós dolgokat tanították, mivel a történelemkönyveket a győztesek írják.
Teljes körű adós mentés!
A köztársaság törvényei szerint is fel tudjuk függeszteni a végrehajtási eljárásokat, megakadályozva ezzel kilakoltatásokat, ingó és ingatlanárverezéseket, valamint vissza tudjuk vonatni a letiltásokat, a Vht. 49§ és a Pp. 152§ - okra történő hivatkozással.
Az elmúlt öt év során több mint ezer család kilakoltatását tudtuk megakadályozni, de sajnos a Fidesz kormány sikeresebb volt, mivel ők ezen idő alatt 130.000 embert rakattak ki az utcára.
Forduljatok hozzánk bizalommal, a horda regnálása alatt is tudunk és fogunk segíteni minden bajba jutott honfitársunknak, remélve, hogy a regnálásuk már csak néhány napig tart. Aminek eljött az ideje azt semmi nem állíthatja meg.
Magyarország összefog! Egy mindenkiért!
A Kossuth térre 2016. március 7 – én újra kiállítjuk a minden Magyar embert képviselő fotelt elhelyezve benne az agyagból készült Szent Korona Őfelségét, melyet egy tapolcai honfitársunk adományozott az Apostoli Magyar Királyságnak, mikor 2015. április 12 - én Tapolcán kihirdettük, hogy a királyság már a jogaiban van.
A fotel valamint Őfelsége mind addig ott marad a téren éjjel és nappal, amíg a fotel támlájára hajtott, a Budapest Hajón 2011.11.11 - én beavatott Árpád-sávos zászlónk felkerül a Parlament épületére.

A kormányzói feladatkör nagyban hasonlít a köztársasági elnök státuszához, azzal a lényeges különbséggel, hogy a kormányzó teljhatalommal rendelkezik. A szervezeti felépítés a legfőbb államirányítási szerveket illetően az alábbi: a régiókat irányító főispánok – dunántúli, Duna-Tisza közi, tiszántúli – egyben a kormányzó helyettesei is, korlátozott jogkörrel. Az állam irányítás legfőbb feladatait a szakértői kormány miniszterelnöke és miniszterei látják el. Mindezek felügyeletét a Kormányzói Ellenőrzési Hivatal végzi. A bíróságok feladatát az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás veszi át. A településeket a jövőben ispánok irányítják, a jegyzők funkcióját kisbírók töltik be. A piacgazdaságról haladéktalanul állunk át a tervgazdálkodásra, mely munkát a Tervhivatal végzi. Az adók eltörlésével és a nyomon követhető elektronikus fizetőeszköz kibocsátásával a korrupció és a bürokrácia megszűnik.
A fentekről a honlapjaikon részletesen tudtok tájékozódni.
Minden posztra megtörtént már a szakértő személyek kiválasztása, akik közül többen is a háttérből már ellátják a feladataikat.
A Nemzeti Megbékélés érdekében, hogy a Kiegyezés folytán megteremthessük hazánk és a világ békéjét, az amnesztia rendeletben foglalt ultimátum lejárati időpontját meghosszabbítjuk 2016. március 9. déli 12 óráig.

Egy mindenkiért, Mindenki egyért!

A Népemet Isten segítségével vezetem győzelemre, megállíthatatlanul.

Kelt: Kecskeméten, 2016. március 5.

Szeretettel:

Borbély József
kormányzó



Tovább...