Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,285
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,578
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 13,999
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,171
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 15,644
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Tisztelt Honfitársaim!

A Szent Korona visszaveszi, ami az övé, és ezzel visszaadja nekünk, ami a miénk, a hazánkat mindörökre.
A Fotelforradalmárok jelképes helyét az előttünk lévő téren már Őfelsége a Szent Korona foglalja el, mely a nép koronája, ami Horvát Róbert tapolcai keramikus szobrász nemes felajánlásából lett az Apostoli Magyar Királyság legfőbb személyes megjelenítője.
Isten kegyelméből Magyarország kormányzójaként jelenthetem be nagy nyilvánosság előtt, hogy Magyarország királyság, melyet az Aranykor kezdetén 2011.11.11.-én helyeztem vissza a jogaiba a Dunán a Budapest Hajón.
Köszönettel tartozunk a hazai és nemzetközi titkosszolgálati szervek együttműködő munka társainak, hogy a hathatós közreműködésükkel a mai csodálatos eseményre sor kerülhet.
2009 Június 13 –óta hivatalosan is, de ugyan indirekt módon már én irányítom az országot, azóta látom el önként vállalva a kormányzói teendőket.
A formális hatalom átvétele azért vált feltétlen szükségessé, mivel az illegitim köztársasági államapparátusa által az elmúlt 70 évben kifosztott magyar emberek millióira szabadították rá március 1-től az önálló bírósági végrehajtókat, hogy a maffia bankjai javára korlátozás nélkül elárverezhessék az otthonainkat. Ezzel továbbfokozzák az elégedetlenséget, hogy minél több embert tudjanak az ellenzéki pártok utcára vinni március 15 – én, hogy a hatalmi elit által várva várt éhség lázadás anarchiában tudjon torkollani a rendkívüli állapot bevezethetősége érdekében, hogy a lopott vagyont megtarthassák.
Az általam irányított Tiszta Energiával Magyarországért Párt égisze alatt folytatott jogérvényesítésünk során feltártuk közel a teljesség igényével a hatalmi elit által a Nemzeti Vagyon és a Magyar Állampolgárok sérelmére elkövetett bűncselekményeket, és folyamatában megtettük a szükséges közérdekű bejelentéseket, feljelentéseket és megindítottuk a kapcsolódó polgári peres eljárásokat, állam elleni pereket.
Ezen eljárások során megteremtődtek a feltételei a köztársaságot képviselő személyek hatalomból történő eltávolítására, de mivel a nyomozó szervek vezetői is túlnyomórészt érintettek a korrupcióban, illetve politikai nyomás alá kerültek, így megakadályozták, hogy az eljárások érdemben elinduljanak, illetve a szükséges kényszerítőintézkedések alkalmazására sor kerülhessen.

Mától Kovács Ádámnak a rák elleni szer és más nagyszerű világszabadalmak feltalálójának, nemes és önzetlen felajánlásának köszönhetően innentől kezdve eltudnak járni a rendvédelmi szervek, mivel az általa megalkotott hangágyú lebontja az elénk állított ez idáig áthatolhatatlan sajtó falakat, így nem lehet a szőnyeg alá söpörni többé semmit. Ezáltal nyilvánosságra tudnak kerülni hazánk kimeríthetetlen erőforrásai, melyre csak hivatkoznunk is elég, hogy a világ leggazdagabb országai közt tartsanak számon bennünket.
Örömmel jelenthetem be, hogy az általam 2011. április 16-án alapított Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság melynek minden Magyar Állampolgár részvénybirtokosa, ezáltal havi 400.000 forint feltételnélküli alapjövedelem várományosa, az új pénzügyi világrendet felállítva készen áll a hazai és a nemzetközi viszonylatban a pénz, mint energia szabad áramoltatására. A Szentkoronával az új elektronikus fizető eszköz kibocsátásával a pénzel elkövethető visszaélések szinte teljes egészében megszüntethetőek, mivel az elektronikus fizetőeszköz útja nyomon követhető. A világ, felelős döntéshozóival egyeztetve vezettük be az új pénzügyi rendszert, a világbéke mielőbbi megteremtése érdekében.
Mától nincs titok többé, senki nem bújhat el a Parlament falai közé, mentelmi jogára történő hivatkozással, mivel minden képviselőt tetten értünk, és tettenérés esetén a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható.
Innentől már nem számít, hogy az illegitim hatalmi gépezet még meddig regnál, mivel a mai naptól felvállalhatatlanná váltak itthon és a nagyvilágban egyaránt.
Mától 30 napos Nemzeti Ünnepet rendelünk el, melyre szeretettel hívunk és várunk haza minden kivándorlásra kényszerült honfitársunkat, határon túli magyarokat és bárkit a nagyvilágból, aki osztozni szeretne velünk a legnagyobb örömünkben.

Éljen az Apostoli Magyar Királyság!!! Éljen a haza és éljen a földön mindenki nélkülözés mentes, boldog életet testi és lelki egészségben és minden más örömökben, mert a Szent Korona nem csak a miénk, mi csak az őrzői vagyunk. Magyarország Tündérország, az országháza a jövőben, a kecskeméti Tündérpalotában vagyon, a Parlament épülete a Világháza ként működik tovább.
Ezek az Isten igéi. Istennek legyen hála ….Tovább...