Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETÕ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belps
Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentõje, aminek Te is a része vagy!

Navigci
Kormnyzi Kzlny
III./1. számú Vég...
V ./1. sz. Kormányz...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKE...
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bõvülõ listája.
ÖMATA lista.

Legjabb videk
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,854
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 15,109
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,502
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,677
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 16,175
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Magyar Honfitársaink!
Felkéréssel fordulunk a hazánkban és a külhonban élõ honfitársainkhoz, hogy lehetõségeitekhez mérten anyagiakkal támogassátok a munkánkat, hogy sikerre tudjuk vinni az Apostoli Magyar Királyság és az Apostoli Világ Királyság ügyét, hogy be tudjuk vezetni a Szentkoronát, mint az új elektronikus hazai és nemzetközi fizetõeszközt, melyet már most is igényelhettek.

Ötödik éve jelenítem meg kormányzóként a valódi magyar államot, az Apostoli Magyar Királyságot. Csak Magyarországon nem lehetne bevezetni az új fizetõeszközt, ezért megalapítottam az Apostoli Világ Királyságot, Vezérlõ Fõfejedelemként csatlakozási szerzõdéseket készítettem elõ a világ országaival, megkezdve a tárgyalásokat a világ államaival, biztosítva részükre a régi új állammodellt, mintegy franchise-ként.

Az Apostoli Magyar Királyság újbóli életre hívása és a magyar emberek sorsának jobbrafordítása érdekében végzett munkánkról tájékozódhattok hivatalos honlapjainkon (www.tempopart.hu, www.tempohirek.com, www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.issuu.com/tempohirek).

Amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal, és a részletes tájékozódás után meggyõzõnek találjátok az általunk végzett munkát, és lehetõségetek van rá, anyagi hozzájárulásotokkal segítsétek a munkánkat, hogy közös ügyünket minél elõbb sikerre vihessük. A hazánkban élõ honfitársaink az elmúlt 24 év kormányai által kifosztva tengetik életüket, sokan az öngyilkosságba menekülve. Érdemi segítséget csak mi nyújtunk a számukra, többek között a bíróságok elõtti jogérvényesítéssel. Tovább nem taglalva, hiszen az interneten akár a nevemre, akár a TEMPO Pártra keresve több mint egymillió bejegyzést találhattok. Kérjük, hogy a támogatásunkra szánt összeget utaljátok Ladányi Kálmánnak a Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 53900076-11002635-00000000 számú számlájára. Nagyobb összegû támogatás esetén kérem, hogy telefonon vagy e-mailben vegyétek fel velem a kapcsolatot (kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu mobil: 70/6000-134). A támogatásra azért van szükségünk, mivel hosszú évek óta mi már csak a nincstelenek jogérvényesítésével, valamint a valódi állam megjelenítésével foglalkozunk, és természetesen a regnáló hatalom mindent megtesz az anyagi és erkölcsi ellehetetlenülésünk érdekében.Köszönettel:


Borbély József
kormányzó

Tovbb...