Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,602
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,873
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,266
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,440
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 15,932
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Kormányzói Közlöny » Kormányzói Közlöny 6. sz.
Kormányzói Közlöny 6. sz.
Kormányzói Közlöny

Kelt: Kecskeméten az Úr – Öregisten – újvilágunk 2.-éve januárjának 23. napján

VI. számú Kormányzói rendelet, átfogó intézkedések, ítélkezés az Apostoli Magyar Királyságban:


A honvédelem és a rend fenntartása az Apostoli Magyar Királyság Fehér Seregének feladata és hatásköre, a csend (közrend) fenntartása az Apostoli Magyar Királyság Csendőrségének feladata, melyet Rácz Lajos belügyminiszter irányít.

Előléptetés:
Mai napi hatállyal Rácz Lajost csendőr dandártábornokká léptetem elő.

-.-

2011. március 25.-én Apostoli Magyar Királyság Legfőbb Államügyészévé Dr. Havas Gábort, Legfelsőbb Törvényszék Elnökévé Dr. Penz Kamillót neveztem ki.
(http://www.tempohirek.com/news.php?readmore=80)
2011.04.01.-én az általam irányított (Link) Központi Nyomozó Főügyészségen a beiktatásukra sor került.
2011.11.11.-én az illegitim 3. Magyar Köztársaságot megszüntettük: Link
Ezzel együtt az illegitim 3. Magyar Köztársaság „hivatalos” szervei is megszűntek. Ennek okai korábban már részletesen ki lettek fejtve. A TEMPO párt hivatalos honlapjain tárolt információk ezt teljes körűen alátámasztják, de maguknál a szerveknél is elfekszenek. Az ítélkezést még 2011.03.12.-én felfüggesztettem: 2011dok/110413/22685-10-8 jkv-ok.pdf A IV. Kormányzói rendeletben foglalt amnesztia vonatkozik az illegitim 3. Magyar Köztársaság bíráira is, azzal a különbséggel, hogy a 3. Magyar Köztársaság bírái és fogalmazói nem kerülhetnek tovább foglalkoztatásra az igazságszolgáltatásban, vonatkozik ez a bírák káderutánpótlási tervében szereplő személyekre is.

A mai napig keletkezett polgári pereket peren kívüli egyezséggel kell lezárni. Határidő 2.év (2012) február 23. A határidő eredménytelen leteltével érintett perek tekintetében az Apostoli Magyar Királyság Ügyészsége beavatkozik és törvényességi felügyeleti eljárással jogi segítséget nyújt a peren kívüli egyezség gyors lezárásához. (Megjegyzendő, hogy jelenleg a Magyarországon folyó perek 90%-a kamu per, azokat túlnyomó részt az állami és az igazságszolgáltatási maffia generálta.)

A mai napig keletkezett büntetőperek is megszűnnek az általános amnesztiával, mivel a hivatali eljárók és a politikusokra vonatkozó amnesztia lehetőség az egyébként kifosztott polgárokra automatikusan vonatkozik.

-.-


Az Apostoli Magyar Királyságban a törvénykezést az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás végzi.
Az esküdtek száma 7 fő. Az esküdteket minden egyes esetben számítógép véletlenszerűen választja ki az ország bármely pontjáról az évente választott esküdtek közül. Az esküdtek nem választhatók újra.
A tárgyalásokat jogvégzett elnök vezeti le. Az ügyeket jogvégzett ügygondnok terjeszti az esküdtszék elé, amennyiben az befogadható a perrendtartás szerint. Minden tárgyalás nyilvános.

Zárt tárgyalást államtitokra való hivatkozással is kizárólag a Kormányzó engedélyével lehet tartani. Minden tárgyalásról rögzített eszközökkel kép és hangfelvételt kell készíteni, amit a tárgyalás végén a felek elektronikus adathordozón azonnal magukkal vihetnek.
A Legfelsőbb Törvényszék Elnöki Hivatala szúrópróba szerint, de legalább minden tizedik tárgyalást köteles a felvételről ellenőrizni, feldolgozni és kielemezni, és a tapasztalatokat a törvényalkotásnál hasznosítani.
Idővel az összes bírósági épületet az országban be kell zárni, mivel általában a dísztermeken kívül a többi tárgyaló csak cella méretű, amely nem csak méltatlan egy valódi igazságszolgáltatás hivatali helyének, hanem alkalmatlan is az új feladatra, mert nem hogy a hallgatóság, hanem a hét esküdt sem férne be.

(Annyi bűn és fájdalom szorult e falak közé, hogy el kell majd rajta gondolkodni, hogy földig romboljuk-e, vagy csak zárjuk be és hagyjuk meg mementónak. Az Apostoli Magyar Királyság rendelkezik szükséges forrásokkal az új valódi igazságszolgáltatás infrastruktúrájának megteremtéséhez.)
Borbély József
Kormányzó
sk


Eredeti levél :
AMK2012/kozlony/VI. Kormányzói Közlöny 1.old.nyomtatásra.pdf


Eredeti levél :
/AMK2012/kozlony/VI. Kormányzói rendelet 2.oldal.pdf