Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,602
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,873
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,266
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,440
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 15,932
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Kormányzói Közlöny » Kormányzói Közlöny 5.sz.
Kormányzói Közlöny 5.sz.
Kormányzói Közlöny


Kelt: Kecskeméten az Úr – Öregisten – újvilágunk 2.-éve januárjának 23. napján

V. számú Kormányzói rendelet, átfogó intézkedések:


A nyugdíjasok, munkanélküliek és ellátatlanok, illetve a 200.000 Ft nettó alatt keresők járandóságának 200.000 Ft-ig (200.000 Ft = 1000 Szentkorona (Stk)) történő kiegészítésének kifizetését a Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság haladéktalanul megkezdi, visszamenőleges hatállyal az Újvilág 1.év első napjától (2011.11.11.).

A Kormányzó megadja a jogot, és egyben kötelezi az összes önkormányzatot, hogy 2.év (2012) február hó 10.-ig a fenti összegeket folyósítsák az állampolgárok számára, és kötelezzék a területükön működő összes szolgáltató, és kereskedelmi egységet, hogy a Szentkoronát(Stk) mint elektronikus fizetőeszközt (bankkártya, átutalás) fogadják el rögzített árfolyamon (1Stk = 200 Ft). Azon szolgáltatók, és kereskedelmi egységek, akik megtagadják a Szentkorona mint fizetőeszköz elfogadását, azoknak a működési engedélyét haladéktalanul be kell vonni. Egyetemleges felelős a polgármester és a jegyző, mivel 1.év december 28.-tól az önkormányzati képviselők jogállása megszűnt azzal, hogy az őket delegáló pártok működése betiltásra került (Link). Kivételt képeznek a független képviselők, ők továbbra is segíthetik a polgármester és a jegyző munkáját fokozott figyelmet fordítva a törvényesség betartására, megbízatásuk a közigazgatás átszervezéséig tart, azaz az Apostoli Magyar Királyság végrehajtó hatalmának részeként működő közigazgatási rendszer felállításáig, 2. (2012) év február 23.-ig.

Az önkormányzatoknak 2. év február 1.-5.-ig kell benyújtani az igényüket a működésükhöz szükséges, a fentieket is magába foglaló kifizetések vonatkozásában. Amennyiben nem tudják megszervezni 2. (2012) év február 15.-ig, hogy a területükön működő bankok, kereskedelmi egységek és más elfogadóhelyek elektronikusan kezelni tudják a Szentkoronát, mint fizetőeszközt, úgy Forinthitelt vehetnek fel elsődlegesen a területileg illetékes takarékszövetkezeteknél, esetleg bankoknál. A hitelfelvételt az állam, azaz az Apostoli Magyar Királyság bankja, a Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság garantálja. Azon új képviselőtestület – polgármester, jegyző, amennyiben van független képviselő – aki a fentiek végrehajtását megtagadja vagy késlelteti, a Fehér Sereg Hadi Esküdtszéki Igazságszolgáltatás előtt felel. A jövőben visszamenőleges hatállyal 1.év 11.11.-től az orvosi ellátás ingyenes.

Borbély József
Kormányzó
sk

center>Eredeti levél :
AMK2012/kozlony/Uj mappa/V. Korm1.old..pdf