Tempo: Örök Memento
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !


Admin belépés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Apostoli Magyar Királyság a világ megmentője, aminek Te is a része vagy!

Navigáció
Kormányzói Közlöny
III./1. számú Végreh...
V ./1. sz. Kormányzó...
VII./6.sz.VH.RENDELK...
II./1.sz.VH.RENDELKEZÉS
VII./5.sz.VH.RENDELK...
Tudósaink listája
megbecsült tudósainak, folyamatosan
bővülő listája.
ÖMATA lista.

Legújabb videók
5. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 16,603
4. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,873
3. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,266
2. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlament kávézó.
Megtekintve: 14,441
1. rész -Jogsegélyszolgálat megalakulása.
Jogsegélyszolgálat megalakulása. 2011. Parlamenti kávézó.
Megtekintve: 15,933
93 OLDAL LETÖLTÉSE!
Képre kattints!

Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Kormányzói Közlöny » Kormányzói Közlöny 7.sz.
Kormányzói Közlöny 7.sz.
Kormányzói Közlöny

Kelt: Kecskeméten az Úr – Öregisten – újvilágunk 2.-éve januárjának 23. napján


VII. számú Kormányzói rendelet, átfogó intézkedések, a gazdaság működése bürokráciamentesen az Apostoli Magyar Királyságban:
Az adó minden formája megszűnik, az illeték is (nincs ÁFA, SZJA, TÁNYA, VÁNYA, EVA stb.). Nincs rá szükség, mivel hazánk a világ egyik leggazdagabb országa. Az Apostoli Magyar Királyság 20.000 Milliárd Szentkorona (Stk) elektronikus, fedezettel kibocsájtott fizetőeszközzel rendelkezik. Link Minden magán, és államadósság megszűnik, a körbe tartozás is, a fent hivatkozott Szent Korona Bank alapító okirat II. bekezdése alapján.

A fentiekből következik, hogy a jövőben a számlák kiállítása csak az üzletfelek egymásközti elszámolását szolgálja, illetve a nemzetgazdaság szinkronjának folyamatos fenntartásához szolgáltat adatokat. A jövőben nem kell kibocsátani papír alapú számlákat, szállítóleveleket, stb. Az áruk mozgatása és nyomon követése elektronikusan vonalkódos rendszerrel történik. A cégek, magánszemélyek és bankok egymás közti forgalma átutalással és bankkártyával bonyolítható. A bankkártya szolgál útlevélként, személyigazolványként, jogosítványként és egészségügyi kártyaként is.
Az Apostoli Magyar Királyság Tervhivatala elkészíti a hosszú távú gazdasági tervét és megvalósíthatósági tanulmányát tudósai bevonásával (Link) egyeztetve a szomszédos testvér országainkkal, mivel a Kárpát-medence gazdasága nem választható szét, és együtt olyan nagy termelési egység, hogy nem csak Európára van kihatással. A szomszédaink részére gazdaságuk beindításához és a magyar gazdasággal történő összekapcsolódáshoz véglegesen átadott pénzeszközöket tudunk biztosítani 100 Mrd Stk-s nagyságrendekben.

Nem csak a magyar mezőgazdaság, élelmiszer és feldolgozóipar, hanem a nehéz és a könnyűipar, gyógyszer és vegyipar is méltán volt világhírű. Felépíthetjük a világ legmodernebb államát, mert most nekünk szinte semmink sincs, ezért mindent újat fogunk építeni, és miután miénk lesz a legújabb, ezáltal miénk lesz a legmodernebb is. A magyar földet újra magyarok művelik, a magyar föld újra magyarnak terem, a magyar víz újra a magyart élteti, a traktort, a kombájnt, a mozdonyt, a repülőt és az űrhajót újra magunknak gyártjuk, és a felesleget eladjuk jószomszédainknak.
Az adók megszűnése és a szinte korlátlan mennyiségű állami forrás megléte, melyhez kamatmentesen jut a vállalkozó, nagymértékben fokozza a vállalkozási kedvet, ami teljes foglalkoztatáshoz fog vezetni. A magasabb bérrel foglalkoztatott állampolgárok többet fogyasztanak, és köztudott, hogy a fogyasztás beindítja a gazdaságot.
Borbély József
Kormányzó

Eredeti levél :
AMK2012/kozlony/Uj mappa/VII. Korm.pdf